Sanal Santral Sistemi
Emniyettepe Mh. Selam Sk. No:52 Ahikent Villaları - Eyüp/İSTANBUL
Müşteri Hizmetleri | 0850 255 00 00
0212 320 50 72

İletişimin Geleceğine Hoş Geldiniz!

Yeni Nesil Telefon Santrali: SANAL SANTRAL

Tanıtım videomuzu izlemeyi unutmayın!
SANAL SANTRAL (BULUT SANTRAL) NEDİR?

Sanal santral, geleneksel fiziksel telefon santrallerinin sanal ortama taşınmış halidir. İşletmelerin telefon trafiğini yönetmelerine olanak tanıyan bir bulut tabanlı telefon sistemi olarak tanımlanabilir. Sanal santral, internet üzerinden çalışan ve genellikle bulut tabanlı bir hizmet olarak sunulan, maliyet açısından daha uygun ve esnek bir iletişim çözümüdür.

Eski tip analog telefon santrallerin yerini alan sanal santralde yatırım maliyeti gerektiren fiziksel bir santral kurulmasına gerek yoktur.  Tamamen internet üzerinden çalışır. Yani internetin olduğu her yer sizin ofisinizdir!

Sanal santral ile karmaşık kablo yapılarından kurtulursunuz. Teknolojik, esnek yapısı ve kullanıcı dostu ara yüzüyle destek ücreti ödemeden kendiniz yönetebilirsiniz.

Her şubeniz için ayrı bir santral yatırımı yapmanıza gerek olmadan tek bir sanal santral ile tüm şubelerinizin telefon santrali ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Şubeler arası iletişim maliyetlerinizi sıfırlayabilirsiniz.

AVANTAJLARI
ÖZELLİKLER

Sesli karşılama menüleri (IVR) ile şirketinize özel karşılama anonsları oluşturabilir, müşterilerinize tuşlama yaptırarak ilgili dahili ya da departmana kolayca ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Birden fazla dış hattınıza; mesai içi, mesai dışı ve öğle arası için farklı karşılama menüleri oluşturabilirsiniz.

Kuyruk yönetimiyle;

  • Gelen çağrılarınızı çeşitli dağıtım stratejileriyle dahililere (müşteri temsilcisi) dağıtabilir,
  • Kuyrukta bekleyenlere ortalama bekleme süresi ve sırasını anons edebilir veya özel anonslar dinletebilirsiniz.

Kuyruk üzerinden dağıtılan çağrıların kuyruk istatistikleri tutulmaktadır.

Çalma gruplarına, departman veya birimlerle ilişkili dahilileri tanımlayabilirsiniz. Sizi arayan müşterilerinizi, karşılama menüsünde departman veya birimler için yaptıkları tuşlamaları çalma gruplarına yönlendirebilirsiniz. Böylelikle müşterilerinizin ilgili birime en hızlı şekilde bağlanmalarını sağlamış olursunuz.

Şirket personellerinizi sanal santralinizin (Sanal Santral) birer dahilisi olarak ayarlayabilir, her bir dahiliye özel tanımlamalar yapabilirsiniz.

Sanal santral üzerinde, kullandığınız numara bazında farklı senaryolar uygulayabilirsiniz.  444’lü numaralarınızı (FXO gateway cihazıyla), GSM numaralarınızı (IP FCT Port Modülüyle), Yurt dışı numaralarınızı (SIP Trunk Modülüyle) sanal santraliniz üzerinden kullanabilirsiniz.

Sanal santralinizde arayan numara bazlı santral senaryoları oluşturabilirsiniz.

1. Arandığınız ülkeye özel santral senaryoları oluşturabilmenizi sağlar. Böylelikle arandığınız ülkenin diliyle karşılama menüleri oluşturabilir ve çağrıları ilgili ülkenin dilinde hizmet veren personellerinize yönlendirebilirsiniz.

2. Arandığınız şehire özel santral senaryoları oluşturabilmenizi sağlar. Böylelikle çok şubeli yapılarda ilgili şehrin sabit numarasından arandığınız taktirde çağrıları o şehirdeki şubenize yönlendirebilirsiniz.

Sizi arayan müşterilerinize, dahililerinize bağlanana kadar geçen sürede arka planda bekleme müziği dinletebilirsiniz. Şirketinize ait jingle, herhangi bir müziği veya kampanyalarınızı bekleme müziği olarak kullanabilirsiniz.

Mesai içi, mesai dışı ve öğle araları için farklı karşılama senaryoları oluşturabilirsiniz.

Tüm şubelerinizi birer dahili gibi tanımlayarak tüm şubelerinizi tek sanal santral üzerinden yararlandırabilir, şubeler arası iletişiminiz ücretsiz sağlayabilirsiniz.

Sanal santral üzerinden birden fazla çağrıyla telekonferans yapabilirsiniz.

Sanal santralinizin dahililerine ulaşılamaması durumunda arayan müşteriniz telesekreter kaydı bırakabilir. Bırakılan telesekreter kayıtları dahiliye tanımlı e-posta adresine gönderilir.

Sanal santral üzerinden faks gönderebilir ve alabilirsiniz. Gelen fakslarınız belirleyeceğiniz e-posta adreslerine gönderilmektedir. Web arayüzünden de gelen fakslarınızı görüntüleyebilirsiniz. Bilgisayarınızdaki bir dokümanı faks olarak gönderebilirsiniz.

Sanal santraliniz, kuyrukta bekleyenlere kuyruktaki sırası ve ortalama bekleme süresini anons edebilir.

Sanal (Bulut) santral ve toplu sms hizmetimizden aynı anda yararlanabilirsiniz.

0850 numara veya coğrafi numaralar üzerinden veya mevcut sabit telefon numaranızı taşıyarak sanal santralinizle kullanabilirsiniz.

Dahililerinize özel dış hat tanımlayabilirsiniz. Tanımlanan dış numara (CLI), ilgili dahilinin dış aramalarında görünür.

Bir dahilinin dışarı doğru arama yapıp Meşgul, Cevapsız, Ulaşılamıyor nedenlerinden dolayı görüşemediği durumda ilgili numara 12 saat içinde geri dönüş yaparsa; IVR, kuyruk, çalma grubu gibi senaryoları atlayarak doğrudan o dahiliye bağlanır.

Kurumsal karşılama anonslarını TTS Robotu aracılığıyla ÜCRETSİZ seslendirebilirsiniz.

Elektrik ve internetin kesilmesi durumunda sanal santraliniz gelen aramalarınızı karşılar, her dahili için daha önceden tanımlanmış olan GSM numaralarına yönlendirebilir.

Bu yeni özellik sayesinde, giden aramalarınızda karşı tarafın cevap vermediği, meşgul veya ulaşılamadığı durumlarda, önceden belirlediğiniz içerikte bir SMS otomatik olarak gönderilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Önceden belirlediğiniz SMS şablonlarınızı gelen çağrılarda belirlediğiniz hedeflere SMS olarak gönderebilirsiniz. (Örneğin; Banka hesap bilgilerini gönderme, şirket adresi veya konumunu göndermek için kullanabilirsiniz.)

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sanal santraliniz, özel bir tanımlama yapmanıza gerek kalmadan, resmi tatillerde otomatik olarak mesai dışı senaryonuzu devreye alabilir. Ayrıca bu senaryoyu idari tatiller için de devreye alabilirsiniz.

Akıllı telefonunuza veya tabletinize yüklenecek uygulamayla ya da bilgisayarına yüklenecek yazılımla sanal santralinizin dahilisi olabilir, görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sanal santralde gerçekleşen tüm görüşmelerin kayıtları 3 ay süreyle tutulmaktadır. Google Drive veya FTP sunucunuzu santrale tanımlayarak görüşme kayıtlarını daha uzun süreli saklayabilirsiniz.

Sanal santralde yapılan görüşmelerin ses kayıtlarını FTP sunucunuz üzerinde depolayabilirsiniz. Böylelikle ses kayıtlarınızı daha fazla süreyle saklama imkanı sağlayabilir ve kendi tarafınızda saklama özgürlüğüne sahip olursunuz.

Sanal santralde yapılan görüşmelerin ses kayıtlarını Google Drive üzerinde depolayabilirsiniz. Böylelikle ses kayıtlarınızı daha fazla süreyle saklama imkanı sağlayabilir ve kendi tarafınızda saklama özgürlüğüne sahip olursunuz.

Google Analytics entegrasyonumuz ile reklamlarda yayınlanan numaralarınıza gelen çağrıların kayıtlarını Google Analytics üzerinden görüntüleyerek raporlayabilirsiniz.

Ticari amaçlı oluşturacağınız otomatik IVR araması veya sesli mesaj kampanyalarınızda Verimor İYS modülünü kullanarak sadece İleti Yönetim Sistemi (İYS) ‘nde izinli olan numaralara çağrı başlatılmasını sağlayabilirsiniz. İzinli olmayan numaralara çağrı başlatılmaz ve ilgili numaralar “İYS izni yok” olarak işaretlenir.

Detaylı Bilgi

Bulutsantralim kaçan çağrı servisi, sizi arayıp ulaşamayan numaraları e-posta veya SMS ile size bildirir. İlgili kayıtları web arayüzünden de görüntüleyebilirsiniz.

Otomatik geri ara seçeneğiyle kaçan çağrılarınıza otomatik aramayla çağrı başlatılarak seçtiğiniz kuyruğa aktarılır. Otomatik geri arama predictive (ön görülü) çalışmakta olup, ilgili kuyruktaki müşteri temsilcilerinizin müsait olmaları durumunda çağrı başlatır. Bu seçeneğin kullanılabilmesi için Otomatik Arama / Sesli Mesaj ve MT modülünün santralinizde aktif halde olması gerekmektedir.

Kaçan bir çağrı sanal santralinizde daha önceden tanımlanmış süre içinde sizi tekrar aradığında ya da sizin tarafınızdan arandığında durumu raporlar sayfasında “Dönüldü” olarak işaretlenir.

Personellerinizin mobil telefonlarından internete gerek duymadan şirket santralinizi kullanarak arama yapabilmelerini sağlayan özelliktir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Santraliniz herhangi bir ek donanıma ihtiyaç duymadan eş zamanlı sınırsız çağrı karşılayabilir. Ayrıca voip numaraları (0850, 0212, 0312 v.b. numara) üzerinden sınırsız çağrı alabilir, arama yapabilirsiniz.

Gelen bir çağrı, cep telefonu numarasına yönlendirildiğinde, yönlendirilen cep telefonuna arayan numara bilgisi SMS ile bildirilir.

Ip telefonlarda dahililerin meşguliyet durumlarını anlık olarak görüntüleyebileceğiniz meşguliyet panosu yer almaktadır. Birçok ip telefon meşguliyet panosunu genişleme modülü (expansion module) üzerinde sunmaktadır.

Ip telefonlardaki meşguliyet panosunu kullanabilmesiniz için sanal santralde meşguliyet panosu (BLF) desteği bulunmaktadır.

Dahililerinizin (Operatör) meşguliyet durumlarını ve kuyrukta bekleyen çağrıların durumlarını santralinizin web arayüzünden anlık olarak izleyebilirsiniz.

Bulut santral rehberde kayıtlı numaralara özel santral senaryoları oluşturabilirsiniz.

Bulut santral rehberde kayıtlı numaralardan gelen aramalar için, standart santral senaryosunu uygulamadan ilgili çağrıyı;

  • Dilediğiniz kuyruğa yönlendirebilirsiniz.
  • Öncelikli olarak ayarlanmış kuyruğa yönlendirebilirsiniz. Böylelikle rehberde kayıtlı müşterilerinizi daha az bekletmiş olursunuz.
  • Dilediğiniz dahiliye yönlendirebilirsiniz.
  • Dilediğiniz çalma gurubuna yönlendirebilirsiniz.
  • Farklı bir sesli karşılama menüsüne yönlendirerek farklı bir senaryo uygulayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Dahili veya müşteri temsilcisi bir arama başlattığında, sistem otomatik olarak önceden tanımlı bir ses kaydını karşı tarafa iletişim başlamadan önce dinletir. Bu sayede, karşı tarafın görüşmenin ses kaydı alındığını bilmesi sağlanır.

Sanal santral üzerinden gerçekleşen gelen/giden tüm aramaların kayıtları tutulmaktadır. Santral web arayüzünden tüm kayıtlara erişebilir, excel formatında indirebilirsiniz.

Kuyruk üzerinden alınan çağrılar için, kuyruk bekleme istatistikleri, kuyruk çağrı istatistikleri v.b. detaylı istatistik ve raporlar tutulmaktadır. Bulut santral web arayüzünden tüm rapor ve istatistiklere erişebilirsiniz.

Dahililerinizin belilenen tarihler arasında gerçekleştirdiği gelen ve giden tüm görüşmelerinin istatistiklerini dahili bazında görüntüleyebilirsiniz.

Kuyruk bazında ve genel olarak bekleyen, konuşan çağrılarınızı anlık olarak izleyebilir; Ortalama bekletme, ortalama konuşma süresini görüntüleyebilirsiniz. Servis hedefinizi kuyruk bazında girerek servis seviyenizi ölçebilirsiniz.

Kaçan oranı, cevaplama oranı ve servis seviyesini anlık olarak izleyebilirsiniz.

Rahatsız edilmek istemeyen dahili (operatör) kendini DND (Do Not Distrub) moduna alabilir. Dahililerin DND modundan dolayı meşgul olduğu arama raporlarında görüntülenebilmektedir.

Gelen aramalarınızın sesli karşılama menüsünde (IVR) hangi tuşlamayı/tuşlamaları yaptığını görüntüleyebilirsiniz.

Gelen çağrıların belirlenen hedef sürenin altında yüzde kaçının karşılandığını görüntüleyebilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzüyle cepten, tabletten ve bilgisayardan santralinizi kolayca yönetebilir, raporlara ses kayıtlarına erişebilirsiniz.

SRTP, gelişmiş bir güvenlik mekanizmasına sahip RTP protokolünün bir uzantısıdır. RTP tabanlı iletişim protokolünden geçirilen verilerin ve mesajların şifreleme, kimlik doğrulama ve bütünlük doğrulaması sağlar. SRTP özelliğiyle daha güvenli iletişim sağlarsınız.

Entegrasyonumuz bulunan T-Soft, Ticimax, Shopify, Opencart, Projesoft ve Geliştir gibi e-ticaret platformları ile ürünlerin sipariş veya kargo durumlarını IVR ile okuma, otomatik aramayla kapıda ödeme onayı alma gibi özelliklerden yararlanabilirsiniz.

Bulutsantralim’de yapılan görüşmelerin sonunda müşterilerinizi çağrı sonrası memnuniyet anketine yönlendirerek görüşmeyi değerlendirmelerini isteyebilir, böylelikle telefonda hizmet veren personellerinizin (MT) performanslarını değerlendirebilirsiniz. Çağrı sonrası memnuniyet anketi, sanal santralde ek modül olarak sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Çağrı kalite puanlaması özelliği sayesinde, görüşme kayıtlarını bir yönetici tarafından dinleyebilir ve dinlenen görüşmeleri kalite açısından puanlayabilirsiniz. Böylelikle müşteri deneyimini değerlendirme ve iyileştirme sürecine önemli bir katkı sağlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Görüşme esnasında müşterilerinize, kart bilgilerini sesli yanıt sisteminde tuşlatarak, ödeme yaptırabilir ve müşteri tahsilatlarını otomatik gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı tahsilatı, sanal santralde ek modül olarak sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Web servisiniz ile arayan numaraya özel santral senaryoları oluşturabilirsiniz. Çağrı Yönetim API’si bulut santralde ek modül olarak sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bulutsantralim, yazılımında barındırdığı Text to Speech (TTS) robotuyla veritabanınızdaki bilgileri müşterilerinize okuyabilir. TTS, sanal santralde ek modül olarak sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sanal santral web arayüzünden (Kişi, Grup, Numara Listesi, Excel) veya Entegrasyon – API ile otomatik aramalar başlatarak anket, borç okuma, onay alma, duyuru ve hatırlatmalar yapabilirsiniz. Otomatik IVR araması, sanal santralde ek modül olarak sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sanal santral web arayüzünden (Kişi, Grup, Numara Listesi, Excel) veya Entegrasyon – API ile müşterilerinize hedef kitlenize sesli mesajlar gönderebilirsiniz. Sesli mesaj, sanal santralde ek modül olarak sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

SIP Trunk özelliğiyle santralinize gelen çağrıları herhangi bir senaryodan sonra SIP protokolünü destekleyen farklı bir santrale ya da çağrı merkezi yazılımına ip üzerinden yönlendirebilirsiniz.

BS Web Telefonunu bilgisayarınıza herhangi bir masaüstü yazılımı yüklemenize gerek kalmadan internet tarayıcınızla (Google Chrome, Mozilla Firefox ve Opera) Bulutsantralim web arayüzünden (oim.verimor.com.tr) kullanabilirsiniz.

Görüşme esnasında çağrıyı anlık olarak dinleyebilir, sadece müşteriye konuşabilir, sadece dahiliye (MT) konuşabilir ya da konuşmayı konferansa çevirerek her iki tarafa da konuşabilirsiniz.

Bulut santral rehber entegrasyonuyla rehberde kayıtlı kişilerinizi gelen aramalarda telefon üzerinde, arama kayıtlarınızda, kaçan çağrı bilgilendirmelerinde ve meşguliyet panosunda rehberde kayıtlı ismiyle görebilirsiniz. Ayrıca Yealink marka ip telefonlardan bulut santral rehberinize erişebilirsiniz.

BS CRM ‘e ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

BS CRM ile neler yapabilirsiniz?

  • Müşteri Cari Kartı Oluşturma
  • Ürün Kaydı Oluşturma
  • Sipariş Kaydı Oluşturma
  • Sipariş Raporlama
  • Müşteri Kartı Pop-up: Gelen çağrılarda müşteri bilgilerinin ekranda otomatik açılması
  • Click to Call: Müşteri cari kartından çağrı başlatma
  • CDR ve Ses Kayıtlarının CRM’den erişimi
  • Kaçan Çağrı Projesi Oluşturma: Kaçan çağrılar için otomatik arama projesi oluşturulur.
  • Manuel Arama Projesi Oluşturma: Datanızı CRM’e yükleyerek data havuzu oluşturabilir, oluşturulan data havuzundan sırasıyla çağrılar başlatılabilir.

Kullanmış olduğunuz yazılımınızla sanal santralinizi entegre ederek; gelen aramalarınızda, arayan kişi bilgilerini (müşteri kartı) yazılımınız üzerinde açabilir, yazılımınız üzerinden arama başlatabilir, görüşmelerinizin ses kayıtlarını yazılımınızdan dinleyip indirebilirsiniz.

Dahili olarak kullanacağınız Yealink, Grandstream, Fanvil ve Gigaset marka ip telefonlar, register (dahili kaydı) bilgilerini ve tüm ayarlarını MAC adresi üzerinden otomatik olarak alır. Böylelikle ip telefonlar için ek bir kurulum ve ayar yapılmasına gerek kalmaz.

Voip hesabınıza günlük yurt dışı, günlük toplam, aylık toplam harcama limitleri tanımlayabilirsiniz. Böylelikle faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

İstediğiniz numaraları kara listeye alarak bu numaraların sizi aramalarını engelleyebilirsiniz.

Yurt içi – sabit, yurt içi – GSM ve yurt dışı aramaları, dahili bazında yetkilendirebilirsiniz.

Sanal santralde kullanılan anonslara İngilizce dil seçeneği sunulmaktadır. Santralde kuyruktaki ortalama bekleme süresi, bekleyenler arasındaki sırası v.b. diğer standart anonsları İngilizce veya Türkçe olarak ayarlayabiirsiniz.

Sanal santralinize dahili olarak bağlanacak ip telefon veya yazılımlar için ip bazında izin verebilirsiniz. Böylelikle sadece belirlediğiniz ip ‘lerden erişim sağlanır. Bu özelliği aktif/pasif hale getirebilirsiniz.

“Google Kişiler Eşitleme”yi kullanarak Sanal santral rehberinizi Google kişilerinizle eşitleyebilirsiniz.

Sanal santral web arayüzüne erişim sağlayabilecek personel hesapları oluşturabilir, oluşturulan kullanıcılara ilişkin çeşitli yetkiler tanımlayabilirsiniz.

Sanal santraldeki standart olan uyarı anonsları (kuyruk bekleme sırası ve süresi, telesekreter v.b.) kadın veya erkek ses olarak seçilebilir.

Sanal Santralin Kullanım Alanları Nelerdir?

Sanal santral, çeşitli sektörlerde ve işletme türlerinde geniş bir kullanım alanına sahiptir. KOBİ’lerden holdinglere, küçük ofislerden çağrı merkezlerine kadar tüm işletmeler ve operasyonlar için tercih edilmektedir.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ’ler)

  • Düşük Maliyet, Yüksek Esneklik: Fiziksel bir santral kurma maliyetinin yüksek olduğu küçük ve orta ölçekli işletmeler için idealdir. İşletmeler, ihtiyaçlarına göre kullanıcı sayısını ve hat kapasitesini kolayca ayarlayabilir.
  • Profesyonel Görüntü: Gelişmiş çağrı yönetimi özelliği sayesinde, küçük işletmelere, büyük şirketlerin profesyonel iletişim standardını sağlar.

Büyük Şirketler

  • Merkezi Yönetim: Birden fazla lokasyonda faaliyet gösteren büyük kuruluşlar, tüm şubelerini merkezi bir santral sistemi ile yönetebilir. Bu, iletişim süreçlerinin entegrasyonunu ve yönetimini kolaylaştırır.
  • Kapsamlı Özellikler: Büyük kuruluşlar, çağrı yönlendirme, sesli yanıt sistemleri (IVR), çağrı kaydı ve detaylı raporlama gibi özelliklerden faydalanarak müşteri hizmetlerini ve iç iletişimi optimize edebilir.

Uzaktan Çalışan Ekipler

  • Her Yerden Erişim: İnternet bağlantısı olan her yerden erişim imkanı, uzaktan çalışan ekiplerin iletişimini sorunsuz bir şekilde sürdürebilmelerini sağlar. Bu özellik, özellikle pandemi döneminde ve sonrasında uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşmasıyla daha da önem kazanmıştır.
  • İşbirliği ve Koordinasyon: Uzaktan çalışan ekipler, sanal santral sayesinde kolayca işbirliği yapabilir ve koordinasyonu sağlayabilir.

Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezleri

  • Verimli Çağrı Yönetimi: Sanal santral, müşteri hizmetleri ve çağrı merkezlerinin gelen çağrıları hızlı ve verimli bir şekilde yönetmelerine olanak tanır. Sesli yanıt sistemleri (IVR) ve çağrı yönlendirme özellikleri, müşteri memnuniyetini artırır.
  • Çağrı Kaydı ve İzleme: Çağrı merkezleri, çağrı kayıtlarını, detaylı rapor ve istatistikleri kullanarak kalite kontrolü yapabilir ve hizmet kalitesini artırabilir.

E-ticaret Firmaları ve Pazar yerleri

  • 7/24 İletişim: E-ticaret ve online hizmet sağlayıcıları, müşterileriyle 7/24 iletişimde kalabilir ve müşteri desteğini sürdürebilir.
  • E-Ticarete Firmalarına Özel Entegrasyon: Entegrasyonumuz bulunan T-Soft, Ticimax, Opencart, Projesoft ve Geliştir gibi e-ticaret platformları ile ürünlerin sipariş veya kargo durumlarını IVR ile okuma, otomatik aramayla kapıda ödeme onayı alma gibi özelliklerden yararlanabilirsiniz.
  • Pazar yerlerine özel numara maskeleme özelliği, çağrı yapan ve çağrı alan tarafların gerçek telefon numaralarını gizleyerek, gizlilik ve güvenlik açısından iletişim sağlar.
NASIL KULLANILIR?

Sanal Santral, şirketinizde telefon santrali bulundurmadan bulut teknolojisiyle internet üzerinden hizmet veren sanal bir santraldir. İnternetin olduğu her yerden BULUTSANTRALİM ‘in dahilisi olabilirsiniz. Sanal santralinizde, ister 0850 ‘li ya da coğrafi bir numara tahsis ederek, isterseniz  mevcut sabit telefon numaranızı taşıyarak kullanabilirsiniz.

BULUT (SANAL) SANTRALDE SABİT NUMARA KULLANIMI

Sanal santralde ip tabanlı, voip numaraları kullanılır. Analog numaralar (PSTN) bulut santralde kullanılamadığı için mevcut analog numaranızı Verimor Telekom ‘a taşıyarak sanal santralinizde kullanabilirsiniz.

Sanal santral üzerinden yapacağınız aramaları %75 varan tasarruflarla gerçekleştirebilirsiniz.

Bulutsantralim.com ‘da 0850’li numaralar ücretsizdir. Numaranızı ayırtmayı unutmayın!

MUTLU MÜŞTERİLERİMİZ